Clujenii catre Emil Boc: "Poporul moare de foame!". Premierul: "Le multumesc romanilor pentru ca suporta criza"

 

Premierul Emil Boc a fost apostrofat de un clujean in timp ce vizita lucrarile de la linia de tramvai de pe strada Bucium. "Poporul moare de foame!", i-a strigat barbatul de pe geamul masinii.

 

Emil Boc s-a simtit dator sa dea unele explicatii in urma acestui incident. "Le multumesc romanilor pentru ca au fost alaturi de Guvern in aceasta perioada de criza. Puteam fi oricand in locul Greciei daca nu luam masurile anticriza. Pot sa ii inteleg si pe cei care striga si sunt nemultumit, dar greul a trecut. Din 2012 oamenii o vor duce mult mai bine si nu vor mai fi probleme atat de mari", a dat asigurari Emil Boc.

 

Au fost si clujeni care i-au luat apararea premierului. "Sa nu ii luati in seama pe cei care va critica pentru ca faceti treaba foarte buna", i-a spus un pensionar premierului.

 

Emil Boc a inaugurat, sambata, la Cluj centura Bulevardul Muncii - Apahida si a vizitat santierul stadionului "Cluj Arena", sala Polivalenta si a fost si pe strada Bucium, din cartierul Manastur, unde se lucreaza la linia de tramvai.

 

Vezi si...

Sala Polivalenta a Clujului va fi gata pana in luna mai 2012. VEZI stadiul lucrarilor VIDEO si FOTO

Emil Boc a vizitat "Cluj Arena" VEZI cum arata stadionul VIDEO si FOTO

Premierul Emil Boc si-a folosit "muschii" pentru a inaugura centura Bulevardul Muncii-Apahida VIDEO

Comentarii Facebook