Emil Boc, bucătar pe Valea Gărbăului: Micii de Cluj sunt mai buni ca cei de București VIDEO

 

Emil Boc a gătit mititei pe Valea Gărbăului, noua zonă de picnic a Clujului, amenajată din fondurile Primăriei Cluj-Napoca.

 

Edilul a gătit mici și câteva bucăți de slăninuță pe care le-a servit apoi membrilor presei prezenți la fața locului. ”Micii de Cluj sunt mai buni ca cei de București”, a spus Emil Boc.

 

Avem teren de fotbal, apă, toalete ecologice, o parcare amenajată, astfel încât și cei care nu au bani să plece din Cluj în concediu pot veni aici să petreacă mai multe ore plăcute și să se simtă bine. Costul amenajărilor de aici a fost 13.000 de lei, care include grătarele, cositul, porţile de fotbal, pregătirea parcării. Oamenii se pot simţii bine aici”, a spus Emil Boc.

Primarul a mai adăugat că muniipalitatea va asigura întreținerea și curățenia. ”Sperăm ca și clujenii să dea semn de civism și să nu lase mizerii, așa cum sunt în alte părți”.

 

Avem aici o suprafață de 4 hectare, pe care am pus-o la dispoziție și vom identifica și alte locații unde primăria este proprietară, pentru că trebuie să fim noi proprietari pentru a dispune aceste investiţii. Am lucrat pe Valea Gărbăului de 3 săptămâni. Sper ca duminică aici să fie plin”, a mai adăugat Emil Boc.

Comentarii Facebook