BNS Cluj i-a retras sprijinul lui Mircia Giurgiu după atacul la Nati Ariton

 

Blocul Național Sindical, filiala Cluj, a anunțat că i-a retras sprijinul lui Mircia Giurgiu, după ce acesta a declarat că președintele Nati Ariton a fost condamnat la închisoare în perioada comunistă. 

 

Conducerea Filialei județene BNS Cluj cu sindicatele afiliate acesteia s-a întâlnit în 24 iulie. ”În urma acestei dezbateri, din care reiese foarte clar intenția nu tocmai ”ortodoxă și creștină” a acestuia (n.red. Mircia Giurgiu) de a se amesteca fără nici un drept și de a schimba conducerea Filialei. Nu mai are sprijinul Filialei BNS Cluj. Iar metodele alese de unii politicieni, care prin ceea ce fac scot în evidență caracterul lor ”politicienesc”, murdăresc totul în jurul lor, ceea ce demonstrează că la terminarea carierei lor politice nu știu și nu au înțelepciunea de a ieși din aceasta pe ”ușa din față”. Filiala a făcut un bilanț și a ajuns la concluzia că la ”căruța politicienilor” nu am avut nici un beneficiu, ba mai mult ei s-au folosit și au profitat de sindicate, erijându-se în ”Mesia” sindicatelor. Orice colaborare cu factorii decidenți este binevenită dacă aceștia dau dovadă de fapte și acțiuni constructive în folosul cetățeanului și implicit a sindicalistului”, se arată într-un comunicat semnat și de președintele BNS Cluj, Nati Ariton.

 

Cât despre președintele de Filială dl.Nati Ariton, văzând și constatând rolul pe care l-a avut și îl are, demostrând că este omul faptelor și foarte apropiat sindicaliștilor prin însuși ceea ce face, nu avem nimic de reproșat și dacă mai este nevoie Filiala BNS Cluj îi acordă în continuare votul de încredere de care trebuie să se bucure președintele de filială cu toate prerogativele legale și statutare ce decurg din acestea”, se mai arată în documentul citat.

 

Liderul Sindicatului BNS Cluj, cel mai mare din județ, Nati Ariton, a fost condamnat în 1984 la închisoare pentru că a delapidat 70.000 de lei, acuză Mircia Giurgiu.

 

Nati Ariton, șeful BNS Cluj, a fost condamnat în 1984 la închisoare pentru că a delapidat 70.000 de lei

Comentarii Facebook