Emil Boc: Amendez firmele de deszăpezire dacă mai sunt străzi necurăţate


Emil Boc a răspuns acuzațiilor potrivit cărora, duminică, 9 decembrie, străzile din Cluj-Napoca nu au fost deszăpezite.

Primarul Emil Boc a declarat, vineri, 14 decembrie, că a fost personal în oraş sâmbătă noaptea, 8 decembrie, pentru a se asigura că toate străzile sunt deszăpezite în ziua alegerilor.

Emil Boc a fost acuzat de consilierul local USL, Ovidiu Florian, că străzile şi trotoarele nu au fost deszăpezite în data de 9 decembrie, spunând că la ora 08:30, străzile erau încă acoperite de zăpadă, iar echipajele de deszăpezire inexistente.

"Personal am fost în oraş sâmbătă noaptea şi m-am asigurat ca toate utilajele sunt în oraş. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca toate trotuarele şi aleile să fie curate și cetăţenii să poată merge la vot", a declarat Emil Boc.

Primarul a recunoscut că nici el nu a fost mulţumit de cum a fost efectuată deszăpezirea şi că la următoarele greşeli, companiile vor suferi sancţiuni.

"Personal, nici eu nu am fost foarte mulţumit de efectuare deszăpezirii. Aşă că am hotărât că dacă până azi, la ora 21:00, mai există o stradă care nu a fost deszăpezită, cele două firme vor fi amendate. Este imposibil ca după atâtea zile să mai existe străzi care nu au fost curăţate", a mai adăugat Emil Boc.

Comentarii Facebook