Emil Boc a jucat hora de Ziua Unirii Principatelor Române. I s-au alăturat prefectul și fostul ministru Aurelia Cristea FOTO


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, sâmbătă dimineața, la festivitatea de depunere de coroane, organizată cu ocazia celebrării a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Unirea de la 1859 sub Alexandru Ioan Cuza, primul domnitor al Principatelor Unite și al Statului Național România, este celebrată în fiecare an la Cluj-Napoca. Manifestările dedicate acestui moment important din istoria noastră au început în dimineața zilei de 24 ianuarie, la bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza și se vor încheia în Piața Avram Iancu, printr-un spectacol de artificii”, a anunțat primarul Clujului pe pagina sa de Facebook.

Edilul a participat și la horă, unde i s-au alăturat mai multe personalități politice din CLuj, printre care și prefectul Gheorghe Vușcan, dar și fostul ministru al Dialogului Social, Aurelia Cristea.

Manifestațiile de Ziua Unirii Principatelor continuă cu o seire de concerte în Piața Unirii, de la 17.30. De asemenea, la ora 20.00 va avea loc și un spectacol de focuri de artificii în Piața Avram Iancu.

 

 

 



Comentarii Facebook