Elevul clujean Alex Bogdan Bora a obținut o nouă medalie de aur în Bali, Indonezia


Elevul Alex Bogdan Bora, clasa a 8-a la Colegiul Național George Coșbuc Cluj-Napoca, membru al Clusterului Magic Sciences, professor îndrumător Gabriel Nicolae Teodorescu, obține o nouă medalie de aur la o competiție internațională. 

În perioada 7-11 noiembrie 2023 a avut loc competiția internațională de știință și inovație, The biggest of IYSA event. (2023) INTERNATIONAL SCIENCE AND INVENTION FAIR 5 th ISIF 2023 INTERNATIONAL SCIENCE AND INVENTION FAIR Indonesian Young Scientists Association (IYSA) in colaborare cu Udayana University Bali.

Din nou elevul Alex Bogdan Bora, a fost pe prima poziție a podiumului, obținând medalie de aur. La acest eveniment au fost inscrise 685 proiecte, 1968 participanti elevi/student din 28 de tări. Din nou la premiere pe tabela electronica a apărut, cei care au luat medalie de aur, iar Romania, National College George Cosbuc, Cluj-Napoca, pe prima poziție.

Este a 5-a medalie de aur obținută de Bogdan în acest an, la competiții internaționale de inventică și inovație. Felicitări elevului și profesorului îndrumător pentru noul rezultat obținut.

În octombrie, tot la o competiție din Indonezia, elevul Bora a obținut o altă medalie de aur.

E-Certificate Award ISIF 2023 Gold_page-0062.png

Comentarii Facebook