Elevii din 15 școli clujene strâng pachete cadou pentru copiii defavorizați

 

 

Elevii din 15 școli clujeni participă la un proiect inițiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, care își propune să adune pachete cadou pentru copiii mai puțin favorizați de soartă.

 

Proiectul educaţional ”Din suflet…pentru suflet” începe vineri, 7 decembrie, cu marea colectare.

 

Proiectul educaţional ”Din suflet…pentru suflet” a adunat laolaltă 15 unităţi de învăţământ care, prin asentimentul colectivelor de cadre didactice din unitate şi a Consiliului Reprezentativ al Părinţilor, au semnat un acord comun ce are ca scop organizarea unei acţiuni caritabile pentru copiii proveniţi din familii defavorizate.

 

Activitatea se desfăşoară în perioada 7-12 decembrie şi presupune colectarea unor pachete care să conţină obiecte de îmbrăcăminte, dulciuri, jucării, rechizite în unităţile partenere şi oferirea acestor pachete - cadou în luna decembrie, anul 2012, în preajma sărbătorilor de iarnă.

 

Beneficiarii vor fi, ca urmare a două acorduri de parteneriat care s-au semnat, copiii aflaţi la Centrul de Servicii Sociale "SFÂNTA VERONICA" de pe lângă Mănăstirea Dumbrava şi copiii comunei Săcuieu, proveniţi din familii defavorizate”, se arată într-un comunicat ISJ Cluj.

 

Cu sprijinul unor părinţi, care s-au constituit în sponsori ai proiectului, pachetele-cadou vor fi duse de reprezentanţi ai ISJ la beneficiari, după cum urmează: joi, 13 decembrie, la ora 20.00 la Săcuieu şi vineri, 14 decembrie, la ora 14.00, la Mănăstirea Dumbrava.

 

Comentarii Facebook