Elevii de ZECE ai Clujului, premiați de Consiliul Județean Cluj. Un INCIDENT a umbrit evenimentul - FOTO

 

Elevii de ZECE ai Clujului, de la BAC și de la Evaluare Națională, au fost premiați cu 2.000 de lei de Consiliul Județean Cluj.

 

Au fost premiați 9 tineri care au terminat cu media zece examenul de Bacalaureat și alți 15 care au intrat cu zece la liceu. 

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că suma a fost stabilită prin hotărâre de Consiliu Județean. ”Am decis să îi premiem pe acești tineri de zece ai Clujului cu 2.000 de lei. Nu este nicio concurență cu Primîria Cluj-Napoca (premiul acordat de municipalitate a fost de 1.000 de lei). Considerăm că este o sumă meritată”, a spus Uioreanu.

 

Tinerii au primit și câte o diplomă și un buchet de flori. La ceremonia de joi de la Consiliul Județean Cluj au asistat și părinții tinerilor.

 

Între cei premiați a fost și elevul cu Sindrom Down, de la Liceul Maranatha, Mihai Mocean, care însă nu a mai ajuns pentru că a încurcat adresele. ”S-a dus la vechiul sediu al Consiliului Județean Cluj, la Palatul Prefecturii. S-a produs o încurcătură și îl vom premia în altă zi”, au spus reprezentnții CJ Cluj.

 

Mihai Mocean a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat cu media șapte. Citește AICI povestea lui uimitoare.

Comentarii Facebook