Elevele care au bătut o altă fată de 13 ani, duse la ginecolog. ACUZAȚIILE sunt grave - EXCLUSIV

 

Bătaia dintre elevele de la mai multe școli din Cluj-Napoca a pornit de la un scadal dintre tinere, pe care autoritățile nu au vrut să-l facă public, precizând că subiectul este ”sensibil”.

 

Unul dintre părinții celor 5 fete reținute pentru 24 de ore, a povestit tot ce s-a întâmplat în 26 februarie, într-o parcare publică. 

 

Fata de 13 ani care a fost bătută nu a avut nevoie de 3 zile de spitalizare, așa cum s-a zis. A fost mai mult o dispută verbală și puține lovituri. Au fost 6 fete care au participat la agresiune, dar a șasea nu a fost reținută pentru că este fiica unui polițist. De asta subiectul a devenit atât de sensibil încât mai multe zile nu s-a spus nimic despre el”, a precizat părintele uneia dintre fetele agresoare.

 

Scadalul a izbucnit miercuri, 26 februarie, după ce eleva de 13 ani ar fi împrăștiat zvonuri că cele 6 eleve, cu vârste de 14 și 15 ani, în clasele a opta și a noua, ar fi gravide. ”Totul a pornit după ce eleva a spus peste tot că fiica mea și celelalte fete ar fi gravide. Au aflat profesorii și a izbucnit o ceartă între fete, cea de 13 ani fiind acuzată că minte. Una dintre eleve a filmat întreaga scenă. Este un clip de 50 de minute la poliție, pe care l-am văzut și în care se vede că mai mult a fost o dispută verbală cu amenințări și au fost puține lovituri. Interesant este că eleva care a filmat a fost și ea reținută pe 24 de ore”, a mai spus sursa noastră.

 

Elevele care au bătut o fată de 13 ani studiază la Liceul Mihai Eminescu și la Liceul Sportiv

 

Cele 6 eleve au fost duse la audieri miercuri, 28 februarie, și au fost reținute pentru 24 de ore, până sâmbătă, la ora 18.00, fiind audiate și la parchet. ”Numai cinci fete au fost însă reținute. A șasea, care este fiica unui polițist, și care i-a pus cuțitul la gâtul elevei de 13 ani a fost eliberată. Poate că de asta e subiectul atât de sensibil pentru că este vorba despre fiica unui polițist”, a mai spus sursa noastră.

 

Fetele au fost duse vineri și la Clinica de Ginecologie pentru a se vedea dacă sunt gravide, așa cum susținea eleva de 13 ani. ”Fiica mea este fată mare. Sunt două din grup care nu mai sunt, dar niciuna nu este gravidă. Au fost numai minciuni”, a mai afirmat părintele.

 

Acum, toate elevele implicate în acest scandal au fost duse la un consult psihiatric.

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a dispus faţă de acestea măsura preventivă a controlului judiciar pe durata urmăririi penale, fiind cercetate în stare de libertate.

 

Fetele care au bătut-o pe eleva de 13 ani provin de la Liceul Mihai Eminescu și de la Liceul Sportiv.

 

Minoră de 13 ani bătută CRUNT de cinci eleve într-o parcare din Cluj. Poliția le-a arestat

Comentarii Facebook