Miercuri 17 Aprilie

Eleva de 13 ani BĂTUTĂ cu cuțitul la gât! Poliția Cluj anunță un nou dosar penal după dezvăluirile unui părinte

 

Cazul elevei de 13 ani, care a fost bătută într-o parcare din Cluj-Napoca, se complică. Inițial polițiștii au reținut cinci eleve, care au dosar penal, iar acum mai este cercetată o altă elevă de 16 ani. 

 

Ca urmare a continuării cercetărilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu privire la incidentul din data de 24 februarie a.c., în care au fost implicate 5 minore, s-a stabilit că victima ar mai fi fost contactată de acestea şi anterior datei menţionate.

 

Astfel, în data de 21 februarie a.c., acestea, împreună cu o altă minoră de 16 ani, ar fi stabilit o primă întâlnire cu victima, care a fost ameninţată şi agresată fizic de către respectiva minoră. 

 

În acest context, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost înregistrat un al doilea dosar penal, privind doar pe minora de 16 ani, poliţiştii efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”ameninţare” şi ”lovire sau alte violenţe”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, precizează biroul de presă al IPJ Cluj.

 

Un părinte a relatat pentru Știri de Cluj, marti dimineața, că în acest caz a fost implicată și fiica unui polițist, care inițial nu a fost reținută. După publicarea materialului, IPJ Cluj și Parchetul s-au mișcat repede și au dat publicitații noile evoluții din acest caz.

 

Citește AICI dezvăluirile părintelui.

 

Comentarii Facebook