ELEV MORT LA LICEUL BATHORY. Directoarea: A căzut la pământ ca un LEMN

 

Directorul Liceului ”Bathory Istvan” din Cluj-Napoca, Timar Agnes, unde a murit, luni, 4 februarie, un elev de 10 ani, a declarat că totul s-a întâmplat în pauză.

 

Copilul din clasa a IV- a ieşit din clasă fără să fi avut vreo problemă, în pauză, şi se deplasa spre sala de mese. Alerga, şi când a ieşit în pragul uşii şcolii a căzut ca un lemn, s-a prăbuşit în faţă. Un coleg care mergea în urma lui a încercat să îl ajute să se ridice şi şi-a dat seama că este inconştient. A chemat-o pe doctoriţa şcolii care şi-a dat seama că băiatul nu avea puls, şi a încercat să îl resusciteze, şi i-a făcut masaj cardiac şi respiraţie gură la gură, iar băiatul şi-a revenit puţin. A venit şi un echipaj SMURD, care a încercat alte manevre de resuscitare, după care l-au dus la UPU Copii. Ulterior am aflat că a decedat. Este un eveniment cumplit, o mare tragedie pentru liceu”, a spus Timar Agnes.

 

Ea a mai afirmat că elevul a mai leşinat și în octombrie 2012, fără ca părinții să îl ducă la medic pentru a vedea dacă este bolnav. ”Nu i s-a pus un diagnostic care să îi fi periclitat viaţa. Din câte ştiu era un elev bunicel la învăţătură, nu avea probleme de învăţătură sau de comportament”, a mai spus Agnes, directorul Liceului ”Bathory Istvan”.

 

Mama elevului a fost chemată la școală când s-a produs incidentul și șia însoțit fiul la UPU Copii.

 

Conducerea Liceului ”Bathory Istvan” va face un raport care va ajunge la Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

 

 

Comentarii Facebook