Edi Iordănescu, moment de sinceritate despre despărțirea de CFR Cluj: M-am atașat de tot ce e Cluj


Edi Iordănescu este pe picior de plecare de la CFR Cluj și a vorbit într-un interviu despre sentimentele care îl încearcă.

Acesta a spus că s-a atașat de tot ceea ce este Cluj, de la echipă, oraș jucători și suporteri.  

Vreau să vă asigur de un singur lucru: pentru mine, prioritate de continuitate a avut CFR Cluj, sută la sută. M-am ataşat de loc, de oraş, de locul meu de muncă, de biroul meu, de băieţi, de echipă ... De ei mi-e cel mai greu să mă despart, vă spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscător pentru tot parcursul şi pentru tot concursul pe care şi l-au dat.

Mi-e greu să mă despart de oamenii din Cluj. Mi-aş fi dorit să fiu implicat în reconstrucţia echipei pentru că va fi nevoie de acest lucru fiind foarte mulţi jucători la final de contract. Mi-e greu să mă despart de suporteri, cu care chiar dacă n-am interacţionat foarte mult, pentru că nu a fost permis acest lucru, la ultimul joc m-au tratat la cel mai înalt nivel şi pentru asta mi-aş fi dorit să fiu mai departe antrenorul echipei lor”, a declarat Edi Iordănescu pentru lpf.ro.

Despre sezonul care s-a încheiat, antrenorul a spus că ”a fost o provocare majoră. Nu putem contesta că echipa a avut o medie de vârstă ridicată, mai mult decât atât şi calendarul a fost extrem de provocator, cu jocuri din trei în trei zile sau, uneori, patru zile. Aşadar, a trebuit să facem o strategie aparte.

În primul rând, aţi văzut că am apelat la un sistem mai accentuat de rotaţie, cu patru-cinci şi chiar şi şase schimbări de la un joc la altul. Chiar dacă nu-mi place să fac acest lucru ...”.

Comentarii Facebook