După transplant, Arșinel nu mai are voie să mănânce carne de porc. Vezi de ce se mai teme actorul!

 

Actorul Alexandru Arsinel este in aceste zile la Cluj pentru mai multe analize, in urma transplantului pe care l-a suferit la Institutul de Urologie si Transplant Renal.  

Intr-un interviu acordat Ziarului Ring, Alexandru Arsinel a spus ca :"rinichiul funcţionează, dar reglarea unor parametri se va face pe parcurs, printr-o nouă dozare a medicamentelor. Mai am un stent în mine, care trebuie operat şi scos, plus firele. Profesorul aşteaptă medici din străinătate pentru un consult general. În cazul meu, a existat un gen de agresivitate, din partea unor oameni complexaţi şi nefericiţi, care mi-a făcut mult rău. N-am crezut că un om care vine să-mi mulţumească a doua zi poate să verse ură împotriva mea".

 

De asemenea, conform ziarulring.ro, artistul trebuie sa faca anumite sacrificii in viitor, unele dintre ele pana la sfarsitul vietii. 

 

”Voi urma un tratament toată viaţa, dar perioada critică de şase luni poate fi mai scurtă. Sper ca în cursul lui noiembrie să fiu pe scena teatrului cu toate măsurile de siguranţă de care voi ţine cont toată viaţa. Trebuie să nu iau vreun microb sau virus, pentru că de acum imunitatea mea va fi foarte scăzută, ca să nu apară o cantitate mare de anticorpi care să lupte cu rinichiul implantat. Rinichiul funcţionează normal când imunitatea e foarte scăzută. Pentru asta voi lua medicamente. Voi fi un om aproape normal, însă nu e bine să exagerez cu grăsimile şi mai ales cu dulciurile, pentru că un eventual diabet ar slăbi toate organele. N-am voie deloc carne de porc”, a mai declarat Alexandru Arsinel. 

 

Comentarii Facebook