Duminica 28 Aprilie

După desființarea masivă a locurilor de parcare, riveranii de pe străzile centrale cer Primăriei tarife preferențiale la parkingul de pe Moților


În ultimii ani Primăria Cluj-Napoca a început un adevărat război cu deținătorii de automobile și luptă să există zonele pietonale din centrul orașului. Riveranii de pe străzile ultracentrale nu sunt împotrivă, înțelegând că municipiul are nevoie de mai multe străzi pietonale, însă cer Primăriei să vină cu alternative pentru locurile de parcare care dispar. 

Până acum însă, administrația Boc nu a venit cu soluții și pentru clujenii care dețin mașini. 

„Vă adresez ca şi locuitor al zonei centrale, strada Memorandumului nr.3. 

Suntem bucuroşi că în zona centrală tot mai multe străzi devin pietonale, devin tot mai civilizate, occidentale, dar v-aş sesiza o problemă majoră care ne afectează pe noi, locuitorii acestei zone: nu deținem curte interioară, deci plătim loc de parcare pe strada Fulicea. 

De câteva luni găsirea unui loc liber devine un coşmar, de obicei îmi ia o oră sau chiar mai mult să parchez mașina în timpul zilei, din cauza lipsei locurilor libere. 

O opțiune ar fi parkingul Moților, dacă pentru riverani ar avea un preț decent”, a semnalat un clujean Primăriei Cluj.

Amintim că Primăria Cluj-Napoca desființează și 95 de locuri de parcare din centrul Clujului, situate în zona Parcului I.L. Caragiale. Și riveranii din această zonă au fost lăsați să-și rezolve singuri problema lipsei locurilor de parcare. Vezi aici: ”Parcați la Cluj Arena, că e mai ieftin! - Primăria Cluj-Napoca desființează alte 95 de locuri de parcare din centrul Clujului - FOTO

Comentarii Facebook