Dumitru Matiș, decanul Facultății Științe Economice Cluj, a încercat să se sinucidă EXCLUSIV UPDATE


Decanul Facultății de Științe Economice din Cluj, Dumitru Matiș, a încercat să își pună capăt zilelor, aruncându-se de la etaj, sâmbătă dimineața, în jurul orei 7.00.

Bărbatul a căzut de la înălțimea de 7 metri, iar momentan este internat în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe Cluj.

Matiș nu se află la prima tentativă de suicid, potrivit surselor noastre acesta a mai încercat să își ia viața în trecut, într-o pădure de la marginea Clujului, dar s-a rupt creanga de sub el și nu a reușit să ducă la bun sfârșit acțiunea.


Dumitru Matiș a mai fost internat din cauza unor afecțiuni psihice.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1


Matiș se află în operație în acest moment, la Clinica Chirurgie 1 din Cluj-Napoca.

Bărbatul a suferit fracturi multiple, cea mai gravă fiind o fractură de șold.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2



Dumitru Matiș a ieșit din operație. Potrivit surselor medicale, decanul a suferit o fractură de coastă și o fractură de bazin.

Oficialii UBB  neagă faptul că șeful Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) Cluj ar fi încercat să se sinucidă, spunând că a fost un accident. Cel mai probabil profesorul a alunecat de pe pervazul ferestrei”, au declarat reprezentanții UBB.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 3


Conducerea UBB Cluj a oferit în jurul orei 13.00 și o declarație oficială. ”Reprezentanții UBB nu se pot pronunța în privinta incidentului din aceasta dimineață, dacă este accident sau sinucidere, până când organele de anchetă nu vor finaliza investigația. Oricum ar fi, este un fapt regretabil”, a declarat purtătorul de cuvânt UBB, Laura Irimieș.

Comentarii Facebook