Drumul judetean 150 care trece prin Frata, "carpit" de Consiliul Judetean Cluj si RAADPP Cluj FOTO


Drumul judetean din comuna Frata este "carpit" de Consiliul Judetean Cluj, care investeste bani in plombarea soselei de la Campia Turzii la Mociu.

"In comuna Frata, drumul este sub orice critica chiar dupa ce acesta a fost reabilitat de catre autoritati. In unele locuri drumul arata ca unul comunal", ne-a scris Paul Rusu, un cititor Stiri de Cluj.

Primarul din localitate, Vasile Trif, da vina pe Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Privat (RAADPP) Cluj, institutie aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj. "Nu noi facem reabilitarea, ci Consiliul Judetean Cluj si se fac numai plombari. Lucrarea e de tot rasul si au lasat in urma gropi si santuri pe mijlocul drumului. Incep de la Campia Turzii si trec prin comuna pana in Dealul Mociului. Gropile sunt si la intrare in comuna dinspre Campia si la iesire dinspre Mociu", a declarat primarul Vasile Trif.

Edilul sustine ca drumul plombat acum este si in programul de modernizare lansat de Consiliul Judetean Cluj, care prevede refacerea a 400 kilometri de drumuri. "L-au plombat acum si il mai refac o data. Totul e facut numa sa fie facut, pentru ca plombarile de acum nu au nicio noima. In plus, le-am cerut ca materialele care au ramas in urma lucrarilor sa le folosim la plombarea gropilor, dar cei de la Regie l-au pus in curtile oamenilor, asa ca in campanie electorala", a mai adaugat primarul Vasile Trif.

Directorul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Privat (RAADPP) Cluj, Mircea Avram, nu a putut comenta aceste acuzatii fiind plecat in concediu, iar purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Cluj, Victor Popa, nu a putut fi contactat.

Comentarii Facebook