Drum trasat cu ”făină” la Cluj? Imagini SENZAȚIONALE - VIDEO

 

Arhitectul șef al Consiliului Județean Cluj a vizitat un drum județean pe care s-au făcut trasări. Rezultatul este uimitor.

 

Claudiu Salanță a verificat modul în care Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat (RAADPP) Cluj a trasat drumul județean 109 A de la Vultureni.

 

La o simplă frecare a dungii albe de pe marginea drumului aceasta s-a șters extrem, de ușor. 

 

Directorul RAADPP Cluj, Mircea Avram, a declarat în ultimele luni că de ani de zile nu s-au făcut trasări pe drumurile județene și că de când a venit el la regie, de la finele anului trecut, i-a pus pe angajați să facă aceste operațiuni, fără a le scoate la licitație și a le mai da unor firme private. Avram a spus că angajații stăteau pe Facebook, dar el i-a scos pe drumuri să tundă iarba și să marcheze drumurile

 

Claudiu Salanță nu a putut spune cine a trasat drumul pe care a constatat probleme.

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a declarat că RAADPP Cluj trebuie reorganizată. ”Este o regie cu cinci directori. Sunt mai mulți decât avem la Consiliul Județean Cluj. Au serviciu de fonduri europene și se pare că ei nu pot accesa fonduri europene”, a spus Seplecan.

 

Mihai Seplecan a spus că i-a precizat lui Mircea Avram, directorul RAADPP Cluj. că vrea să desființeze Regia lui și să o transforme în direcție. ”De acum 2 săptămâni de când am avut discuția nu mi-a mai răspuns la telefon. Atunci a plecat din birou și acum mă evită”, a precizat Seplecan.

 

Directorul RAADPP Cluj, Mircea Avram, a spus că va comenta în cursul zilei de luni aceste acuzații, la o conferință de presă. ”Vom studia și dacă nu se confirmă ce au declarat directorii din CJ Cluj și președintele Seplecan le voi face plângeri penal”, a declarat Mircea Avram.

Comentarii Facebook