Drum de comuna primitivă în Iara. Microbuzul școlar nu intra, iar copiii merg prin noroi cu pantofi de schimb in geantă - FOTO


Primăria din comuna Iara este acuzata că îi ignoră de ani de zile pe oamenii din satul Mașca. Aceștia cer și ei un drum mai bun, pentru că în momentul de față drumul este ca o mlaștină. 

Microbuzul școlar refuza sa intre pe acest drum pentru că nu mai iese, la fel și ambulanțele. 

"Mergem pe jos dimineața cu copiii la autobuzul școlar cu cizme și ducem papuci de schimb, ca sa poată merge copii curați și nu uzi la școala, ca sa fie in rând cu ceilalți.

Am cerut sa vina autobuzul școlar pana la jumătatea drumului și ni s-a spus de la școala ca nu poate intra ca nu mai ies cu mașina. Oamenii care au mașini rămân suspendați in gropile și mizeria ce este pe drum.

Problema nu e de anul acesta. Este vorba de 4 ani. S-au făcut multe reclamații și primarul a spus ca se rezolva și de 4 ani nimic nici măcar nu ne bagă in seama. Nici măcar nu avut bunăvoința sa vina sa vadă situația drumului.

Cât este campania la alegeri umbla cu pachete la romi pentru voturi și promite ca face, dar nimic.

Suntem in 2021 și așa nu se mai poate sa fim bătaie de joc. Avem copii și nu avem posibilitate ca sa putem sa ii trimitem la școala in alte condiții mai bune", ne-a relatat un părinte furios. 

"Rușine primarului. Pe alti copii autobuzul școlar ii ia din poarta, iar altii trebuie sa meargă pe jos. Sunt 10 copii care merg pe jos", a mai precizat părintele.

Oamenii recunosc că drumul prin sat este asfaltată pe o porțiune și pe alte două părți este plin de noroi. ”Sunt copii care merg la școala aproape 2 km pe jos ca să ajungă la autobuz. De aproape 4 ani se fac reclamații la Primărie și nu se face nimic”, a mai spus părintele.

Comentarii Facebook