Drama unor câini din satul Vultureni. Cel care îi hrănește: Ăștia nu sunt țărani. Ceva s-a modificat! Lumea mă ceartă că îi hrănesc


Un bărbat din Vultureni a sesizat Știri de Cluj cu privire la o situație din sat, care pare a nu avea nicio soluție. Vasile Moldovan, 72 de ani, cere ajutorul celor care pot face ceva. 

În Vultureni sunt trei câini pe care îi hrănesc. Sunt câini care au fost luați de mici de copii, iar apoi au fost abandonați. Au fost mai mulți și au rămas numai trei. Eu îi hrănesc pentru că nu mă lasă sufletul să îi las să moară de foame.

Primăria Vultureni spune că nu are ce să facă, Poliția Rurală și Poliția Animalelor la fel. Am căutat o Asociație de protecție a animalelor și mi-au spus că ei acționează numai pe raza municipiului Cluj-Napoca. Nu știu ce să fac cu ei, pentru că mă amenință oamenii din sat”, ne-a relatat Vasile Moldovan.

Acesta este fostul primar al comunei, din perioada 1992 - 1996. 

Sunt trei câini ciobănești mari. Doi masculi și o cățea sterilizată. Am făcut tot ce am putut pentru ei. Mă supără oamenii că nu mai sunt țărani, ceva s-a modificat. Nu poți să lași un animal să sufere, dar m-au amenințat. Oamenii îi lovesc cu pietre și lemne, așa că au ajuns să fie un pericol.

Eu i-am hrănit de milă și nu am mai putut trăi văzând că mor de foame. 

În 92 - 96 am fost primul primar în Vultureni. Mă întristează când văd că am ajuns bătrân și mă ceartă vecinii pentru că le dau de mâncare. Nu am să înțeleg cum să nu dai de mâncare unor suflete nevinovate”, ne-a mai spus Vasile Moldovan.  

Acesta locuiește în satul Vultureni la numărul 50.

Comentarii Facebook