DOVADA că Poliția mușamalizează accidentul în care a fost implicat un șef din Poliția Rutieră Cluj - FOTO EXCLUSIV

 

Un set de capturi video, realizate de pe întregistrarea video care suprinde accidentul produs de doi poliţişti de la Poliţia Rutieră Cluj, în zona OMV Mărăşti, arată clar că poliţiştii sunt vinovaţi. 

 

Accidentul a avut loc în seara zilei de 9 ianuarie 2013, la trecerea de pietoni de la sensul giratoriu din Mărăşti, lângă OMV, pe sensul de deplasare spre Aeroport. În aututorismul Audi, condus de agentul Silviu Loor se mai afla comisarul şef Crişan Ambrozie, la acel moment, împuternicit la comanda Poliţiei Rutiere Cluj.

 

Cei doi poliţişti au susţinut că nu au anunţat la 112 producerea accidentului deoarece impactul dintre autoturism şi pieton nu a existat. Mai mult, comisarul şef Crişan Ambrozie a declarat că pietonul s-a împiedicat pe trecerea de pietoni. Cu toate acestea, comisarul şef Crişan Ambrozie nu a putut explica de ce agentul Loor, cel care conducea maşina, a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile, pentru neacordarea de prioritate pietonilor. 

 

Martorii povestesc că, la un moment dat, autoturismul condus de agentul Loor a oprit să acorde prioritate de trecere pietonilor, dar a demarat în trombă. În acel moment, pe trecere a apărut o tânără care a traversat strada în fugă. Cei doi polițiști erau îmbrăcați în uniformă și au luat victima pentru a o duce la UPU Cluj, dar câteva străzi mai departe au dat-o jos.

 

Unul dintre martorii accidentului a declarat că impactul a fost violent. ”Şoferul era în uniformă, iar cel din dreapta avea şi vestă reflectorizantă. Persoana accidentată, o tânără, a <<zburat>> vreo doi metri, dar s-a ridicat repede în picioare, cu dureri de şold. Cei din autoturism au vrut să o urce în maşină şi să o ducă la spital, însă ea a refuzat zicând că nu are nevoie. Oamenii din jur au insistat şi s-a urcat totuşi. Totul a durat cam 30 de secunde”, a povestit o martoră.

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea, a anunțat că pietonul s-a împiedicat. Vezi AICI amănunte.

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook