Pădurea Hoia-Baciu inclusă de BBC în TOP 5 cele mai ”bântuite” păduri din lume

 

Pădurea Hoia-Baciu, considerată un loc ”bântuit” de OZN -uri, a fost inclusă într-un top realizat de BBC și postat în secțiunea de călătorii a site-ul său.

 

Pădurea Hoia-Baciu din Transilvania a atras o atenție nedorită de peste o jumătate de secol. Localnicii din apropiere susțin că pădurea – care are o poiană circulară în centru – este un portal, iar cei care trec prin el s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată”, scrie site-ul BBC, citat de cluj.travel

 

Oricine supraviețuiește relatează despre stări de anxietate și greață pe care le-a avut cât timp a stat acolo. Copacii, despre care se spune că altădată erau drepți și înalți, sunt acum răsuciți, cu noduri”, supralicitează redactorii BBC.

 

Alte păduri bântuite sunt cel din Aokigahara, din Japonia, Pădurea Neagră, din Germania, Isla de las Munecas, din Mexic, și Whychwood, din Anglia.

 

Pădurea Baciu-Hoia a fost inclusă de revista americană de călătorii ”Travel+Leisure” în numărul din octombrie 2012, într-o listă a celor mai ”bântuite” păduri din lume.

 

 

 

Comentarii Facebook