Două localuri din Piata Unirii, închise pentru că nu respectau măsurile împotriva COVID-19. Unul a fost închis și vineri


Polițiștii clujeni au desfășurat, duminică, o serie de controale de amploare pe raza municipiului Cluj-Napoca, pentru a verifica respectarea măsurilor împotriva COVID-19.

În cadrul acțiunilor, 2 localuri publice din zona centrală a municipiului au fost verificate, constatându-se faptul că un local nu respecta măsura suspendării activității operatorilor economici, desfășurându-și activitatea în spațiu închis, iar altul își desfășura activitatea în spațiu închis, spațiu format din pereți  din plexiglas si plafon tip umbrelă, contrar prevederilor legale. Este vorba despre localurile Che Guevara și L'Alchimiste, primul local fiind închis și vineri seara. Atunci erau 120 de oameni în terasa interioară, care are un plafon tip cort și a fost aplicată o amendă de 10.000 de lei.

Față de aceste societăți a fost luată măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, fiind aplicate amenzi, în valoare de 2000 de lei pentru fiecare.

Alte 2 localuri publice au fost verificate, fiind constatate nereguli cu privire la terasa amenajată. În acest caz a fost luată măsura sancționării contravenționale, precum și cea a sistării activității operatorului economic.

Comentarii Facebook