Două clujence au rămas fără marfă după un control al Poliției. Le-au confiscat o tonă de fructe și legume



Polițiștii clujeni au consfiscat aproximativ o tonă de legume și fructe de la două femei, în urma unor acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi sancţionarea comerţului ilicit cu produse agro-alimentare.

Potrivit reprezentanților IPJ Cluj, la data de 8 august, poliţişti de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Cluj au acţionat într-o piaţă agro-alimentară din localitatea Dezmir pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu legume şi fructe.

Oamenii legii au depistat două femei, de 47 de ani, respectiv de 58 de ani, din municipiul Cluj-Napoca şi comuna Viişoara, care comercializau legume şi fructe pentru care nu au putut să prezinte, în momentul controlului, documente de proveninţă.

În baza celor constatate, cele două femei au fost sancţionate conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Cele aproximativ 1.000 de kilograme de legume şi fructe (varză, ceapă, roşii, necatrine, etc.), în valoare de aproximativ 3.000 de lei, au fost confiscate de poliţişti şi predate unei unităţi de profil.

Comentarii Facebook