Două brute au fost arestate, după ce abuzat o femeie a străzii din Turda


Doi tineri din Turda, de 18 și 22 de ani, au ajuns după gratii, după ce au violat o femeie a străzii, într-un gang.

În data de 7 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Turda au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 18 și 22 de ani, din Turda, în cazul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de viol.

Din aspectele sesizate și în urma documentării faptelor comise contra libertății și integrității sexuale, polițiștii au constat că, în cursul nopții de 5/6 decembrie a.c., în zona Micro din municipiul Turda, două persoane de sex masculin ar fi abordat o persoană fără adăpost, respectiv o femeie, de 28 de ani, pe care ar fi condus-o într-un gang din proximitatea unor blocuri, unde ar fi constrâns-o să întrețină raporturi sexuale, sub amenințări și agresiuni fizice.

Cei doi agresori au fost depistați și au fost reținuți inițial pentru 24 de ore. În 8 decembrie, aceștia au fost prezentați magistraților Judecătoriei Turda, care, în baza evaluării probelor administrate, au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La anchetă au participat polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Turda, cercetările fiind continuate sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Comentarii Facebook