Tânăra fără adăpost, agresată de doi indivizi. Bărbații au fost reținuți de polițiștii clujeni


Doi bărbați, în vârsta de 18 și 22 de ani au fost reținuți, după ce au violat o tânără de 28 de ani din Turda. Femeia locuia pe străzi, iar cei doi au profitat de situație, ademenind-o într-un gang, unde au comis fapta.

,,Din aspectele sesizate și în urma documentării faptelor comise contra libertății și integrității sexuale, polițiștii au constat că, în cursul nopții de 5/6 decembrie a.c., în zona Micro din municipiul Turda, două persoane de sex masculin ar fi abordat o persoană fără adăpost, respectiv o femeie, de 28 de ani, pe care ar fi condus-o într-un gang din proximitatea unor blocuri, unde ar fi constrâns-o să întrețină raporturi sexuale, sub amenințări și agresiuni fizice.

Activitățile investigativ-operative derulate au condus la identificarea și depistarea a celor doi bănuiți în data de 7 decembrie, iar în temeiul elementelor probatorii conturate, polițiștii au emis, pe numele acestora, ordonanță de reținere pentru 24 de ore.” transmite IPJ Cluj.

Cei doi tineri au fost prezentați magistraților Judecătoriei Turda, care, în baza evaluării probelor administrate, au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook