Dosarul Uioreanu se reintoarce la DNA! LOVITURĂ de TEATRU - EXCLUSIV

 

Tribunalul Cluj a admis în cursul zilei de ieri cererea formulată de apărătorii inculpatului Ioan Bene, cu privire la insuficienta descriere a faptelor penale de care este acuzat de procurori. 

 

Admite cererea apărătorilor inculpatului Bene Ioan, constată neregularitatea rechizitoriului sub aspectul imposibilității stabilirii obiectului sau limitelor judecații, în privința relației dintre Bene Ioan și Uioreanu Horea”, se arată în documentul Tribunalului Cluj

 

Acest lucru înseamnă că în rechizioriu acuzațiile nu sunt descrise suficient de bine, astfel încât să poată duce la existența unei vinovății reale. 

 

Inculpatul Bene a fost trimis în judecată pentru mai multe fapte de dare de mită, dar din dosar, cu excepția declarației principalului denunțător, Răzvan Pop, de altfel singura proba a anchetatorilor, nu rezulta că Bene Ioan i-ar fi dat mită lui Uioreanu Horea. 

---------------------

UPDATE

 

"Constată neregularitatea rechizitoriului nr. 4/P/2014, emis de Parchetul de pe lângă ICCJ - DNA Serviciul Teritorial Cluj, sub aspectul imposibilităţii stabilirii obiectului sau limitelor judecăţii în privinţa relaţiei dintre inculpaţii Bene Ioan şi Uioreanu Horea Dorin. Dispune comunicarea încheierii la DNA -Serviciul Teritorial Cluj în vederea remedierii neregularităţilor constatate în actul de sesizare, procurorul urmând a comunica judecătorului de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei”, se arată în sentința Tribunalului Cluj. 

Comentarii Facebook