Dosarul bordelului "Nana Club" retrimis la DIICOT pentru reluarea urmaririi penale! Deputatul Calian ar urma sa fie reaudiat


Dosarul "Nana Club", bordelul de lux vizitat de VIP -urile clujene, a fost retrimis la DIICOT pentru reluarea cercetarii penale.

Hotararea a fost luata de catre judecatorii de la Tribunalul Cluj, care au decis ca cercetarea penala trebuia facuta direct de catre procurori si nu de catre politisti delegati.

"Judecatorul nu a intrat pe fond si a decis sa retrimita dosarul la DIICOT, deoarece in cazurile de crima organizata, urmarirea penala trebuie facuta direct de procurori. In acest caz, urmarirea penala a fost facuta de catre politisti anume desemnati, fapt considerat de judecatori ilegal", a declarat Marin Iliescu, avocatul fostei patroane de la Nana Club.

DIICOT a facut recurs la aceasta decizie, care se va judeca la Curtea de Apel Cluj. Daca magistratii vor respinge aceasta actiune, cercetarea va fi reluata, ceea ce inseamna ca vor fi reaudiati deputatii PDL, Petru Calian si Adrian Gurzau, dar si oameni de afaceri, artisti si fotbalisti. Intre acestia s-au numarat Tudor Chirila, Ionut Iftimoaie, dar si jurnalisti si politisti din Cluj Napoca.

 

Patroana "Nana Club" este acuzata ca a obligat mai multe tinere, unele dintre ele chiar minore, sa se prostitueze. Plangerea penala a fost depusa de doua dintre aceste fete.

 

Citeste totul despre scandalul sexual de la "Nana Club", izbucnit in presa in 12 martie, odata cu trimiterea in judecata a patroanei stabilimentului de moravuri usoare, Natalia Strechi.

Comentarii Facebook