Dorel, sofer de TIR, era sa produca o tragedie pe strada Fagului, din Gheorgheni VIDEO si FOTO


Un sofer de TIR a fost la un pas sa produca o tragedie pe strada Fagului, din cartierul Gheorgheni, dupa ce a uitat sa traga frana de mana.

"TIR -ul a fost tras pe dreapta, pe strada Fagului, inca de dimineata, din cauza unei avarii. Am trecut pe aici in patrulare si soferul ne-a spus ca va chema un mecanic de la firma", spus unul dintre politistii prezenti la locul accidentului.

In jurul orei 12.30, soferul a sunat la 112, dupa ce TIR -ul a scapat de sub control si aproape s-a urcat pentru o autoutilitara, care stationa.

"Soferul a uitat sa asigure TIR -ul si autotrenul a luat-o la vale, lovind o alta masina, cu care a venit chiar mecanicul care a reparat TIR -ul", a mai spus politistul.

Martorii la incident sustin ca totul s-a intamplat foarte repede, dar mecanicul a avut timp sa plece de langa masina si a scapat fara rani grave. "Soferul a reusit sa franeze TIR -ul, pentru ca in caz contrar ar fi ajuns in rapa de pa marginea strazii Fagului. Nimeni nu mai era pe drum, asa ca alte masini nu au fost lovite", a spus Sorin Suciu, martor la accident.

Strada Fagului a fost blocata circa 2 ore, pana cand un utilaj de tractare a fost chemat pentru a muta TIR -ul din mijlocul drumului.

 

Vezi AICI imagini.

Comentarii Facebook