Dorel Onaca, socat dupa gasirea celor trei inecati la Tarnita: Fetita era un inger si in poza, era un inger si sub apa

 

Dorel Onaca, cel care i-a gasit pe cei trei inecati la Tarnita, a relatat pentru Stiri de Cluj intreaga operatiune.

"I-am gasit la 27 de metri adancime si la o distanta de mal cam de 100 de metri. Fetita de 3 ani era tinuta in brate si era legata cu un cablu electric. Pe baiatul de 15 ani l-am gasit la o distanta de 5 metri de cei doi. S-au dus direct la fund, cam unde au cazut in apa acolo i-am si gasit.

Scafandrii nostri au spart gheata si la a treia coborare i-am gasit pe cei trei. Sunt socat si mi-as fi dorit ca toata muncea mea sa fie in zadar. Cand am vazut acel inger de trei ani in poza m-am cutremurat. Asa era si in apa, cum era si in poza.

Toti trei erau lejer imbracati. Copilul era in blugi si o geaca, iar fetita intr-o bluza roz. Barbatul era imbracat intr-un sacou.

 

Stau si ma intreb blocat cat de dement trebuie sa fii sa faci asa ceva", a spus Onaca.

 

Cei trei au fost gasiti in jurul orei 16.20.

 

Au fost gasiti copiii si barbatul inecati in lacul Tarnita VIDEO

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

"Am avut multe cazuri, dar ca sa fie unul atat de nemernic sa isi lege copilul cu cablu electric si sa se arunce in apa nu am mai vazut. Zona, ca si interventie, a fost dificila. Este o prapastie foarte mare si accesul a fost foarte greu.

Am spart gheata si am ajuns la ei. Am scanat de cateva ori locul si apoi ne-am scufundat. Ala micul era frumusel cu ochii intredeschisi si nu erau urma de violenta sau alte urme. Eu sincer am sperat sa nu ii gasim.

Copilul mai mic era legat de tatal lui, probabil l-a legat ca sa coboare panta. Pe mine m-a afectat situatia, dar am mai vazut si alte cazuri la fel de grave. Cand se ajunge la mine e cand nu mai sunt alte solutii si din pacate se intampla cazuri de un astfel de dramatism", a mai precizat Dorel Onaca.

Acesta a precizat ca au fost realizate si filmari, care vor fi puse la dispozitia achetatorilor", a mai spus Dorel Onaca.

 

Comentarii Facebook