Drama de la Tarnita a starnit un val de mesaje pe Facebook! Transmite si tu condoleante AICI

 

Klaudia Nagy, mama fetitei de 3 ani, care a fost gasita inecata la Tarnita alaturi de fratele ei de 15 ani si tatal ei, primeste zeci de mesaje de condoleante pe Facebook.

 

Au fost gasiti copiii si barbatul inecati in lacul Tarnita VIDEO

 

"Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste aceasta mare durere, Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace este foarte dureros chiar si pentru mine ca sunt doar o necunoscuta pentru familia ta ........ Dumnezeu sa-i ierte pe cei 2 micuti ingerasi, pacat ca tatal lor a luat o astfel de decizie", a scris Viorica Panaete.

"Te-a gasit printesa, doar ca acum esti un ingeras. Si trebuie sa ii dai putere mamei tale sa mearga mai departe si sa inteleaga ca locul tau acum e la Doamne nu aici printre atatea oameni rai. Dumnezeu sa ii odihneasca sufletelul! Si sa o ajute pe mama si sa ii dea putere de a trece peste aceste momente foarte grele din viata ei", a scris si Domnita Corina.

"Imi pare nespus de rau Dumnezeu sa-ti intareasca sufletul sa poti trece peste durerea mare care ti-a provocat-o un dement", a spus si Letitia Sulea.

"Condoleante... prea putin spus, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta durere, si sa traiesti mereu cu speranta ca acuma unde este ea este bine si ca intr-o zi o sa va revedeti. Dumnezeu sa o odihneasca!!!", a mai spus si Muresan Andreea.

 

Lasa-i si tu AICI un mesaj de condoleante mamei!

Comentarii Facebook