Joi 1 Decembrie

”Donează cuvinte” pentru copiii care au cancer. Campanie Little People

 

Asociatia Little People România invită publicul larg să participe la campania ”Doneaza cuvinte!”, în perioada 4-15 februarie. 

 

Campania are ”scopul de a indemna persoane de pretutindeni sa creada in puterea cuvintelor, si mai mult, sa le doneze spre incurajare copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer din sectiile de oncopediatrie din Cluj, Timisoara, Bucuresti si Iasi, orase in care asociatia isi desfasoara zilnic activitatea.

 

Raspunsul romanilor si a tutoror celor care au simpatizat cu idea campaniei nu a intarziat sa apara din prima zi. Peste 2000 de persoane au reactionat imediat la cererea noastra, transmitand peste 350 de fotografii din 16 tari alaturi de 6 video-uri inspirationale care au fost postate pe pagina de Facebook a asociatiei. Pana pe 15 februarie publicul larg de pretutindeni mai are posibilitatea sa transmite mesaje. Pe aceasta data toate fotografiile cu mesajele colectatete vor fi transmise lor, copiilor si adolescentilor bolnavi, care au atata nevoie de ele!”, au precizat reprezentanții Little People.

 

În 15 februarie, va fi sărbătorită Ziua Internațională de Luptă Împotriva Cancerului la Copil, iar cei de la Little People o vor face ”alaturi de toti cei care cred in puterea cuvintelor lor! Prin intermediul campaniei am realizat mai mult ca niciodata ca avem sustinatori, persoane care pretuiesc valoarea cuvintelor”.

 

Cu ocazia acestei zile, organizația a pregătit un program special: Spectacol teatru de papusi ”In aventura cu Leul curajos”, realizat in colaborare cu Teatrul de Papusi Puck pentru Colegiul Janos Zsigmond, clasele I-IV; Mascota Leului Curajos, simbolul programului de interventie ”Nu Mi-e Frica!” ii va intalni personal pe sectia de oncopediatrie a Institutului Oncologic Cluj, pe micii pacienti care vor avea ocazia sa ii puna intrebari si sa afle din secretele pastrarii curajului in fata procedurilor medicale.

 

Între ora 15.00 - 20.00, publicul clujean poate achizitiona o bratara galbena cu inscriptia ”Temerarii stiu ca se poate – Poti Si Tu!”, in cadrul campaniei de promovare a supravietuirii, desfasurate de voluntarii asociatiei in Iulius Mall Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook