Marti 17 Mai

Doi tineri din Gherla, rupți de beți, l-au bătut pe un taximetrist și i-au luat mașina. Ce au făcut apoi e HALUICINANTDoi tineri din Gherla, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au mers la o cunoștință, taximetrist, pe care l-au rugat să îi ducă acasă, însă acesta i-a refuzat.

Celor doi tineri nu le-a picat prea bine nu le-a picat prea bine refuzul taximetristului, așa că aceștia au trecut la fapte.

În fapt, în noaptea de 28/29 aprilie a.c., în jurul orei 3:00, în timp ce se aflau în zona staţiei CFR Gherla, cei doi tineri ar fi solicitat unei cunoştinţe să îi transporte cu taxiul.

Conducătorul auto în vârstă de 22 ani din Gherla ar fi refuzat să onoreze solicitarea, iar cei doi, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, l-ar fi agresat, în timpul disputei fiind spart un geam de la uşa autoturismului”, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

După ce au luat mașina, cei doi bărbați au plecat spre domiciliul proprietarului pentru a-l înştiinţa că angajatul său a refuzat să onoreze o comandă, autoturismul fiind predat acestuia fără alte avarii.

În urma testării cu aparatul alcooltest s-a determinat o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat la tânărul de 25 ani, respective de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat la tânărul de 21 ani, ambii posedând permise de conducere auto.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla, cei doi tineri fiind bănuiţi de comiterea infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă”, „lovire sau alte violenţe”, „distrugere” şi „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală”.

 

FOTO: Arhiva

Comentarii Facebook