Doi polițiști clujeni au escortat la spital o femeie blocată în trafic. Aceasta era însărcinată și intrase în travaliu


Doi polițiști clujeni au venit în sprijinul unui cuplu aflat într-o situație critică. Astfel, un bărbat blocat în trafic a apelat la un echipaj  de poliție pe care l-a observat în trafic, deoarece soția acestuia prezenta simptomele specifice travaliului și trebuia să ajungă cât mai repede la spital.

,,Astăzi, cu mândrie și bucurie, vrem să împărtășim o întâmplare specială cu voi.

Îi spunem întâmplare deoarece un bărbat și soția acestuia au avut norocul ca, într-un moment dificil din viață, să depășească situația întâmpinată cu sprijinul unui echipaj de poliție întâlnit în trafic.

Bărbatul, aflat în mijlocul unei situații critice, a apelat la sprijinul echipajului de poliție pe care l-a observat în trafic, în municipiul Turda, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Târgu Mureș spre Cluj-Napoca.

Motivul era unul deosebit de urgent, acesta le-a relatat polițiștilor că soția sa prezintă simptome de travaliu și are nevoie de ajutor ca ea să ajungă cât mai urgent la spital.

Cu promptitudine, echipajul de poliție a răspuns la apelul bărbatului și i-au asigurat o cale rapidă și sigură către unitatea de spital. Folosind mijloacele acustice și luminoase ale autospecialei, polițiștii l-au ajutat să iasă cu autoturismul din ambuteiaj.

Ulterior, noi am aflat că protagoniștii acestui eveniment sunt Radu și Rareș, agenți de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, care la data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 16.30, tocmai se întorceau dintr-o misiune din Târgul Mureș.

După toată experiența emoționantă, bărbatul a transmis Inspectoratului de Poliție Județean Cluj o scrisoare de mulțumire, exprimându-și recunoștința profundă pentru intervenția promptă a colegilor noștri.

Ne face întotdeauna plăcere să servim comunitatea, să păstrăm o conexiune strânsă cu aceasta și să oferim ajutor semenilor în situații critice”, a transmis IPJ Cluj.


Comentarii Facebook