Miercuri 24 Aprilie

Doi minori au bătut un tânăr în cartierul Mănăștur. Victima a ajuns la spital



Doi tineri, ambii minori, sunt cercetați de polițiști după ce l-au bătut pe un alt tânăr, de 20 de ani, vineri noaptea, din cauza unui scandal în trafic.

În fapt, din primele verificări efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, un minor de 15 ani, care se afla într-un autoturism (autovehicul care putea fi condus de către o persoană care deţine permis de conducere categoria B1) condus de fratele său de 17 ani, a avut o altercaţie cu un tânăr de 20 ani, care le-a obstrucţionat accesul pe Calea Mănăştur”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Tînărul de 20 de ani a fost transportat la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale, acesta prezentând leziuni uşoare.

Din primele cercetări reiese că minorul aflat la volanul autoturismului era sub influența alcoolului, fiind constatată o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării cu aparatul etilotest.

Cei doi fraţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de „lovire”, respectiv de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 183 şi art. 336 din Codul Penal.

Comentarii Facebook