Miercuri 24 Aprilie

Doi medici și fiul lor administrau un bordel ilegal în Cluj-Napoca

 

O familie de medici opera nestingherită mai multe bordeluri în Cluj-Napoca, Brașov, Constanța. Medicii sunt din Republica Moldova, iar bordelurile funcționau sub paravanul unor saloane erotice.

 

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Braşov au descoperit acest caz. 

 

Patronii acestor stabilimente din Braşov, Cluj şi Constanţa aparţin membrilor unei familii de medici din Republica Moldova. Tatăl, mama şi fiul sunt cercetaţi pentru proxenetism după ce au fost acuzaţi că obligau tinere să se prostitueze. Cei trei sunt P.V. de 52 de ani şi P.T. de 47 de ani, soţ şi soţie, ambii medici, precum şi fiul lor, P.V. de 25 de ani, student la Medicină în Constanţa”, conform procurorilor, citați de Evz.ro.

 

P.V. şi P.T. sunt medici generalişti şi şi-au obţinut atestatele în Republica Moldova, dar s-au mutat la Braşov în urmă cu trei ani.

 

Tatăl şi mama administrau două saloane de masaj erotic din Braşov, fiul coordona activitatea din Constanţa, iar alte două tinere se ocupau de salonul din Cluj.

 

În fapt, primele trei persoane suspecte au înfiinţat o societatea comercială având ca obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul masajului. Au deschis cabinete de masaj erotic în Braşov, Constanţa şi Cluj unde, prin intermediul anunţurilor la mica publicitate, au angajat maseuze tinere, fete din România şi Republica Moldova. Sub paravanul acestor cabinete de masaj erotic, în realitate, cei trei suspecţi coordonau o reţea de prostituţie”, a spus, joi, într-o conferinţă de presă, şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Braşov, Gabriel Florescu.

 

În acest caz au fost audiate 26 de tinere, şase cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, fiind cercetate pentru prostituţie. ”Cele şase persoane sunt cercetate în libertate pentru prostituţie, pentru care riscă între trei luni şi trei ani de închisoare”, a mai spus Florescu.

 

Tarifele practicate la un astfel de salon erau cuprinse între 200 şi 300 lei. Programările erau făcute telefonic, iar zilnic erau circa şase clienţi. Proxeneții încasau banii, iar tinerelor le revenea o mică parte din sumă.

 

Saloanele de masaj au fost percheziționate de procurori, în urma denunțului depus de una dintre tinerele din Republica Moldova, care a spus că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu clienţii, deşi se angajase pentru masaj erotic. Fetei i-au fost sechestrate actele de identitate şi paşaportul și a fost forțată să lucreze în salon.

 

Procurorii au făcut percheziții în Braşov, Cluj şi Constanţa, precum şi la două dintre locuinţele celor trei suspecţi.

 

Cei trei suspecți reținuți de procurori au fost prezentați cu mandat de arestare, dar instanţa a decis judecarea lor în libertate.

Comentarii Facebook