Disponibilizările de la Imprimeriile Coresi au fost blocate. 13 clujeni îşi vor păstra locurile de muncă - VIDEO


13 locuri de muncă de la Imprimeriile Naţionale Coresi au fost salavate după mai multe acţiuni intreprinse  oamenilor politici din Cluj.

Mircia Giurgiu a declarat, joi, 29 noiembrie, la Cluj-Napoca, că persoanele care erau vizate să fie disponibilizate îşi vor păstra locurile de muncă.

"Situaţia nu e atât de gravă precum spuneau ei. Nu se justifică reducerea locurilor de muncă în condiţiile în care s-ar fi redus salariaţi cu salarii foarte mici din producţie şi au fost angajaţi vreo 12 persoane cu salarii mari. Au fost angajate persoane care nu erau productive" a declarat Mircea Giurgiu

Giugiu a mai adăugat că prin angajarea unor persoane pe posturi neproductive şi diponibilizarea oamenilor din producţie se doreşte de fapt falimentarea companiei. "Când dai afară oameni din producţie şi angajezi oameni care nu produc, cu salarii mai mari, e clar că asta se vrea, falimentare".

Mircia Giugiu a adăugat că nu a intreprins aceste acţiuni pentru a salva locul de muncă al soţiei aşa cum a fost acuzat. "Nu mă interesează că e soţia mea acolo, pentru că am fost acuzat de asta", a completat Giurgiu.

Comentarii Facebook