Dispenserele de punguțe pentru excrementele animalelor sunt folosite greșit la Cluj: „Trebuie compensate cele 5 stele cu IQ lipsă pe măsură”


Mulți clujeni au cerut dispensere de punguțe pentru excrementele animalelor, dar se pare că nu le folosesc cum se cuvine. În loc de o facilitate pentru proprietarii cu animale, dispenserele s-au transformat în coș de gunoi pentru oricine are chef să mai arunce ceva. Asta deși, tomberoanele normale sunt amplasate adesea la doar un metru. 

Mulți clujeni au cerut aceste dispensere de punguțe pentru excrementele animalelor. Din păcate însă, au devenit rapid coșuri de gunoi pentru alți clujeni, care nu fac efortul să se deplaseze chiar deloc (în poză se văd tomberoane normale la câțiva metri). Atâta putem... #civilizatie #gunoi”, se arată într-o postare pe Clujul Civic.

Unii presupun însă, că de vină ar fi municipalitatea că dispenserele au o inscripție în limba engleză, și poate nu toți înțeleg semnificația lor.

„Mulți nu înțeleg limba engleză. Poate daca scria în limba română era mai usor.”; „Cati inteleg "doggy bag"?”; „Trăim în România și nu e mai simplu sa scri în română ? Nu ca noi suntem mari europeni cu 5 limbi știute. SCRIE-TI ROMANESTE, sa știe și bunicuței aia de 80 de ani ,cerem noi aici.”, au comentat unii. 

„Ce treabă are că e în limba engleză… doar se înțelege din desen… trebuie compensate cele 5 stele ale orașului cu IQ lipsă pe măsură…”; „Oricum suntem, dar numai o nație civilizată NU ne putem numi.”; „Mă gândesc că poate văd desenul și se prind!!!”, spun clujenii care nu cred că limba ar fi problema, ci nesimțirea oamenilor din „orașul de 5 stele”. 

pub.jpeg

Comentarii Facebook