Directorul de comunicare de la Untold vrea ca și România să prezinte un plan de reluare a vieții, ca și Marea Britanie


Directorul de comunicare al Untold, Edy Chereji, a dat ca exemplu planul de reluare a vieții prezentat de premierul Marii Britanii. 

Premierul UK a prezentat azi planul de revenire la normalitate, care include, incepand cu data de 21 iunie, redeschiderea cluburilor, festivalurilor, evenimentelor mari etc. Meanwhile, ca sa o tinem tot pe engleza, in Romania ni se prezinta aceeasi poveste cum ca nici in acest an nu putem spera la nimic. Aceeasi naratiune bazata pe panica, acelasi discurs cu “context nefavorabil”, aceeasi lipsa de predictibilitate, acelasi refuz de a dialoga si a planifica ca in 2020! Suntem in plina campanie de vaccinare, exista solutia testelor rapide, exista certitudinea ca oamenii vindecati au anticorpi o perioada de timp. Si cu toate astea ni se cere sa acceptăm ca suntem in exact acelasi scenariu ca acum 1 an”, a scris Edy Chereji, după anunțul făcut de Marea Britanie.

Acesta spune că există studii făcute de specialiști pe evenimente de tip test, înaintea unor evenimente, iar concluzia studiului a fost că nu a existat nici o infectare între participanti. ”Avem documentație de sute pe pagini pe tema asta, avem acces la specialiștii străini, pe scurt ne-am făcut temele, doar-doar vom avansa. Acum mai trebuie sa fim și ascultați, iar cu toate argumentele pe masa, autoritățile sa își asume o decizie cu privire la ce se va intampla in acest an. Dar sa fie o decizie asumată, oricare ar fi ea, după ce suntem consultați si noi, după ce sunt luate in calcul toate propunerile, toate soluțiile, bazate pe date si informații clare, nu doar pe ceea mai simpla solutie. Aia de a nu a face nimic, de a tine toata industria inchisa. Si pana la urma nu e vorba doar de noi, de posibilitatea a tine un business in viata. E vorba de nevoia oamenilor de a vedea si o speranta. Stiu, unii veti spune ca si in UK  e doar un plan, ca depinde de evolutie etc. Corect, asa e, e doar un plan.  Deocamdata. Dar cel putin exista. 

Noua pana acum ni s-a aratat doar batul. Parca as vrea sa mai vad si morcovul!”, a mai afirmat Chereji.

Comentarii Facebook