Marti 20 Aprilie

Accident în Florești, lângă Oncos. Trei mașini s-au făcut praf - FOTO


Un accident grav de circulație s-a produs luni seara in Florești. Trei autoturime au fost implicate.

Un martor a precizat că se circula foarte greu pe trotuar. "Evitați pe cât posibil, părea cu victima la una din masini, ambulanta încă nu a ajuns", a mai spus acesta.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 19.30, iar la fața locului au fost găsite trei autoturisme avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie în stare de conștiență, dar care acuza dureri și pentru extragerea căreia pompierii au acționat cu echipamentele specifice, fiind tăiată una dintre portierele autoturismului, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.

Femeia, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Au mai fost consultate trei persoane implicate în accident, fără a fi transportate la spital.

O asistentă medicală aflată în timpul liber, din cadrul Spitalului Clinic Județean și care încadrează și echipajele SMURD, a acordat primul ajutor calificat victimelor accidentului înainte de sosirea forțelor de intervenție și le-a sprijinit și ulterior.

WhatsApp Image 2021-02-22 at 20.45.09 (2).jpegWhatsApp Image 2021-02-22 at 20.45.09 (1).jpegWhatsApp Image 2021-02-22 at 20.45.09.jpegWhatsApp Image 2021-02-22 at 20.45.08.jpeg

Comentarii Facebook