Directorul Clubului Sportiv Școlar Viitorul Cluj, înlocuit de fostul director, care acum patru ani nu promova examenul scris


Directorul Clubului Sportiv Viitorul Cluj a fost înlocuit de fostul director, care acum patru ani nu promova examenul scris. 

La examenul din 2016, Alin-Liviu Giurgiu, directorul de atunci al instituţiei, a obţinut doar 31,85 de puncte şi a fost declarat ”respins”, concursul fiind promovat de Cristina Iurian, cu 45 de puncte.

Surse din rândul angajaților CSS Viitorul spun că noul director a fost susținut puternic de persoane cu influență. ”La CSS VIITORUL Cluj-Napoca, unde directorul căruia i s-a terminat mandatul a FOST ÎNLOCUIT CU PERSOANA CARE ÎN URMA CU 4 ANI NU A FOST ÎN STARE SA OBTINA PUNCTAJ DE TRECERE LA PROBA SCRISA, dar în schimb este susținut de către dl. Paunescu Alin (angajat în Ministerul Educației și Cercetării și trimis în judecată de DNA pentru trafic de influență) precum și de dl. Mircia Giurgiu (în PRM 2004-2008, în PDL 2008-2012, actualmente în PSD).

Din cate cunosc eu, aceasta persoana numita acum prin decizie ISJ, înainte de 2017, a ocupat postul de director aproape 10 ani numai prin numiri (și numai datorită susținerii din partea acelorași persoane) iar modalitatea lui de conducere a creat de-a lungul timpului nenumărate nemulțumiri în cadrul corpului profesoral și al angajatilor clubului”, precizează sursa citată.

Angajații mai spun că în ultimii patru ani directorul actual, Alin-Liviu Giurgiu, nu a primit voturile pentru a intra ca membru în Consiliul de Administrație al CSS Viitorul

Aceștia se întreabă dacă ”așa se schimbă lucrurile în bine? Pentru asta am fost la vot?.

Comentarii Facebook