Din fier să fii și tot te RUPE povestea cățelului Pedro, din Cluj. Un suflet bun l-a dus la spital, dar e nevoie de mai mult - VIDEO


Pedro, un cățel lovit de o mașină și care nu-și poate folosi picioarele din spate, are nevoie de ajutor. Alina a văzut postarea unui clujean și s-a dus rapid cu mașina la Turda pentru a vedea cum poate ajuta. 

Azi-noapte am văzut un video cu Pedro trăgându-și picioarele printr-o benzinărie. Am căutat ajutor și am dat fuga până în Turda, pentru a-l prelua. Un cățel al nimănui, paralizat. 

Personalul benzinăriei spune că acolo își făcea veacul de cel puțin 5-6 ani. Dispăruse câteva zile și a apărut așa. Schingiuit. 

Nu era niciun veterinar deschis în Turda, așa că l-am adus la Serviciul de Urgențe Veterinare USAMV Cluj-Napoca, unde ȘTIU că va fi tratat ok. Donațiile tot vin, dar tind să cred că va fi nevoie de tot mai mulți oameni buni care să-l ajute. Oameni ca tine.

N-a zis nici mâc, bietul, când l-au ridicat să-l pună în mașină. I-au dat cu el o geacă a personalului, ”să simtă mirosul” și câțiva bănuți. Oameni buni. 

Am condus cu 30-40 km la oră, să nu-l doară gropile României. Tremura, dar cumva știa că nu-i vom face rău. Nu-și găsea locul în mașină... Într-un final, s-a lăsat cu totul pe Laura (cel mai mare semn de încredere pe care ți-l poate acorda un câine). 

Mulțumesc, Laura! Fără tine n-aș fi reușit! Ți-a arătat că are încredere în tine și mă bucur că te-a simțit. 

Avem nevoie de donații și share-uri multe! Poate și foster, la un moment dat. Urmează investigații amănunțite, cu siguranță costisitoare. Momentan, starea lui e... bună. Nu a avut febră (semn bun!), dar are nevoie de radiografii pentru început”, a relatat Alina, extrem de emoționată. 

Cum putem ajuta acest caz dramatic

Cei care pot ajuta cu oricât de puțin sunt rugați să trimitetă donații cu mesajul ”donație caine”, pe urmatoarele conturi:

Revolut (RON)

Beneficiar: Alina Vestea 

Cod: awina2468, 

sau cu nr de tel 0747947197, sau 

IBAN RO10BREL0005506580220100 (RON)

You can send gbp/euro/usd donations on Revolut (will be recieved within 3-5 days, and please mention "dog donation")

Beneficiary: Alina Vestea

IBAN: LT433250065177940578 

BIC REVOLT21 

Banca Transilvania (RON)

Beneficiar: Alina Vestea

Cu nr de tel 0747947197 bt pay, sau 

IBAN: RO70BTRLRONCRT0668253901

Banca ING (RON)

Beneficiar: Alina Vestea

IBAN: RO83INGB0000999901613012

Mulțumim! Vă pupă și Cuțu Freyia - refugiata ucraineancă și vă mulțumește (tag să apară în cât mai multe locuri). Please share! 

Comentarii Facebook