Joi 7 Iulie

Din ciclul: ce mai fură clujenii! Un bărbat din Câmpia Turzii a fost arestat după ce a furat o... motocoasă


Un bărbat de 34 de ani din Câmpia Turzii a fost reținut de polițiștii clujeni, după ce ar fi furat o motocoasă și mai multe bunuri dintr-un garaj.

Clujeanul din Câmpia Turzii ar fi pătruns în interiorul unui garaj de pe o stradă din oraș, iar de acolo ar fi sustras o motocoasă, materiale și unelte de construcție și  accesorii de pescuit.

În cursul zilei de ieri, 14 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au desfășurat o percheziție în Câmpia Turzii, la locuința unui bărbat de 34 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Cu ocazia percheziției au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj. 

În fapt, polițiștii au fost sesizați la data de 5 februarie a.c., cu privire la faptul că în cursul nopții, s-a pătruns în interiorul unui garaj situat pe o stradă din Câmpia Turzii, de unde a fost sustrasă o motocoasă, precum și alte unelte sau accesorii de pescuit. Ca urmare a activităților investigativ-operative derulate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Câmpia Turzii, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore”, au mai spus cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

În cursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind emis pe numele său mandatul de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, au mai transmis autoritățile clujene. 


Comentarii Facebook