Dezvoltarea comunei Florești prin inovație și construcții cu panouri fotovoltaice


Un proiect de viață, nu doar o locuință – case smart de la constructorii Newcity Apartments. Dezvoltatorii imobiliari NewCity Apartments, din Florești, cred în tehnologia eco-friendly și încurajează păstrarea unui mediu curat, cu imobile smart, integrând în noile construcții panouri fotovoltaice. 

Nu este prima dată când cei de la NewCity Apartments oferă beneficii eco-inovatoare clienților săi, precum ansamblul ridicat pe principala arteră a comunei, ansamblu aliniat deja standardelor europene prin proiectul Smart Mobitity, cu o stație de încărcare pentru autovehicule electrice.

Un stil de viață bazat pe reducerea consumului de energie

Eco-friendly este noul trend care îndeamnă la un mod de viață mai sănătos, atât pentru planetă, cât și pentru locuitorii ei. Generarea de energie prin panouri fotovoltaice este un procedeu în curs de valorificare în multe țări din întreaga lume. 

Noul proiect smart al ansamblului NewCity Porii, situat pe strada Porii nr.2 din Florești, județul Cluj, și anume cele 9 case cu panouri fotovoltaice, vine cu facilități pentru toată comuna, contribuind semnificativ la creșterea calității mediului, și implicit a vieții. 

Prin propunerea de dezvoltare, se mizează obținerea unui grad de confort mai ridicat, un mix funcțional care să răspundă nevoilor actuale ale problemelor din energie, care să aibă efecte pozitive în dezvoltarea rurală, mai ales pe termen lung. 

8524e35c-7082-448d-a3ad-5399d9c07404.jpg

Din atenția acordată fiecărui detaliu, pentru a oferi cumpărătorilor un nivel sporit de satisfacție, se dorește ca până și cel mai mic consumator să devină propriul producător de energie electrică fotovoltaică. 

Ansamblul NewCity Porii este gândit pentru a corespunde exigențelor vieții moderne, optimizând consumul de resurse. Noul plan fotovoltaic deține soluții de ultimă generație pentru a integra în cadrul comunei Florești, proiecte smart cu particularități semnificative și o eficiență crescută, prin soluții rapide și prietenoase cu mediul, prin combaterea efectelor încălzirii globale, aducând cu sine independența energetică și recuperarea totală a costurilor facturilor. 

Demers și implicare în dezvoltarea locală 

Prin ideile și strategia vizionară, constructorii de la NewCity Apartments sunt preocupați nu doar de livrarea produselor imobiliare, ci mai ales de crearea unui climat de creștere și dezvoltare pentru locuitorii comunei, oferind sprijin și suport administrației locale, prin proiecte de sustenabilitate și integrare, cu eficiență crescută. 

126fc27c-a62d-454a-af39-5614d0937196.jpg

Spațiile verzi din proximitatea blocurilor, locurile de joacă și relaxare, infrastructura, numeroasele parcări supra și subterane, asigură un confort ambiental care contribuie la creșterea calității vieții locuitorilor. 

Obiectivul general care motivează munca echipei de constructori este participarea activă în bunăstarea de zi cu zi a populației și cooperarea alături de Primărie și Consiliul Local, în vederea consolidării coeziunii sociale și asigurarea contextului pentru o dezvoltare locală echitabilă și echilibrată.

Proiecte și inițiative de viitor

Din dorința de a fi alături de tinerii locuitori ai comunei, noua inițiativă de interacțiune eficientă o constituie înființarea unui spațiu de recreere și delectare, de petrecere a timpului liber în natură prin relaxare și mișcare, pentru un echilibru perfect între o viață sănătoasă și una dinamică. 

a0bd1f7a-f6ae-4220-99ac-7a3932ad12d2.jpg

Proiectul este complex, conține lucrări de reabilitare și modernizare, lucrări ce vor aduce un plus de valoare Floreștiului prin introducerea unui segment de faleză iluminată pentru promenadă, terenuri de sport, sectoare pietonale și alei pentru plimbări sau chiar alergat, de-a lungul Someșului. Spațiile verzi joacă un rol esențial, deoarece noi am înțeles că fără natură, nimic nu ar fi la fel”, declară reprezentanții NewCity Apartments. 

Conduita social-comunitară a fost și este foarte importantă pentru noi, în îndeplinirea cu succes a sarcinilor și angajamentelor față de siguranța localnicilor comunei și în dezvoltarea de relații durabile în parteneriatele instituționale”, completează dezvoltatorii. 

Comentarii Facebook