Dezvaluire: Kiat ar fi tocat documente in ziua arestarii lui Apostu si Stoia. DNA nu stie? VIDEO


Patronul firmei Kiat, Mustafa Bekar, ar fi tocat documente ale firmei sale in ziua in care procurorii DNA Cluj i-au retinut pe Calin Stoia si pe Sorin Apostu.

Bekar a fost chemat la DNA Cluj la audieri, in seara zilei de 9 noiembrie, dar a fost eliberat pe motiv ca nu poate fi pus la dispozitie un translator turc, desi este cunoscut faptul ca patronul Kiat vorbeste limba romana.

"Din informatiile mele, au tocat documente in ziua in care l-au retinut pe Apostu, pentru ca aici a fost o greseala de tactica din partea DNA. O sursa de-a mea de la Kiat mi-a spus ca au tocat o dimineata intreaga, in sediul de pe strada Caisului, documente. Daca ar fi fost o strategie, s-ar fi mers pe 3-4 carari de-o data: Stoia, Bekar, Apostu", a dezvaluit Mihai Soica, jurnalist de investigatie la EVZ, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE difuzata joi seara, de la ora 19.00.

"Pot sa va zic 100% adevarat si cine nu ma crede o poate suna pe primarita din Chinteni, Kiat avea in judetul Cluj doua mari contracte, unul de 140 de milioane de euro in Cluj-Napoca de reparatii strazi, si al doilea de 280 de milioane de lei pentru modernizarea a 400 de kilometri de drumuri judetene. Ori, pe acest ultim contract s-au apucat de lucru si dupa declansarea arestarilor si-au retras muncitorii si de la Chinteni si de la Iara", a mai adaugat Mihai Soica.

Emisiunea lansata joi seara de Stiri de Cluj reprezinta o premiera, fiind prima emisie online live. Formatul nu a mai fost incercat niciodata de mass-media din Cluj. Vezi AICI emisiunea,


 

Prima emisiune on-line LIVE de pe piata clujeana a fost lansata in aceasta seara de la ora 19.00 pe Stiri de Cluj.

 

Formatul nu a mai fost incercat niciodata  de mass-media din Cluj, dar am dorit ca dupa ce am adus in premiera in Cluj stirile video, la aniversarea a 2 ani de existenta sa va rasplatim efortul de a ne urmari in fiecare zi cu o noua premiera.

 

Intrati in aceasta seara de la ora 19.00 pe Stiri de Cluj.ro si urmariti in direct prima emisiune on line live din Cluj. Jurnalista Delia Carbune ii va avea ca invitati pe jurnalistii Horea Soica (Stiri de Cluj), Liviu Alexa (blogger), Mihai Soica (Evenimentul Zilei). Va anuntam ca veti avea parte de exclusivitati despre dosarul Sorin Apostu.

 

Asteptam intrebarile Dvs pe pagina de Facebook  STIRI de CLUJ- afacere locala.

 

Raspunsurile le veti afla live la ora 19.00 pe Stiri de Cluj.ro.


Comentarii Facebook