Vezi cum trimiteau firmele biletele de "dragoste" pe vremea lui Funar! Radu Bica le-a primit pe ale lui de la Aspazia Droniuc VIDEO

 

Moda "biletelelor", care ar reprezenta "atentii" disimulate de la diverse firme sau trasau cine si in ce ordine sa fie platit, era in vigoare inca de pe vremea lui Funar, sustine jurnalistul Mihai Soica.

 

Ziaristul de investigatie a prezentat un astfel de biletel de pe vremea lui Funar, in emisiunea LIVE difuzata de Stiri de Cluj, joi seara.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Jurnalistul de investigatii, Mihai Soica, a prezentat dovada celor afirmate in emisiunea de la Stiri de Cluj. "Livia Andreias a declarat ca scrisul de pe biletele ii apartine lui Sabin Funar si ca au fost scrise in perioada in care tatal acestuia, Gheorghe Funar, conducea Primaria Cluj-Napoca. Sabin Funar dispunea pe biletele ce firme sa fie platite cu prioritate din bugetul local", a afirmat jurnalistul.

"La un moment dat aveam buzunarele pline de astfel de bilete. Nu aveam ce sa fac si trebuia sa ma conformez. Sabin Funar ma chema la el si imi dadea un astfel de biletel pe care scria ce firme trebuie sa primeasca banii cu prioritate. O parte din aceste firme erau chiar firmele lor, iar o alta parte erau firmele unde el si tatal sau aveau alte interese. M-am conformat, dar acum cred ca am gresit. Atunci aveam un copil la scoala si ma gandeam daca ma dau afara cu ce ma descurc", a declarat Livia Andreias, pentru Stiri de Cluj.

In prezent, Livia Andreias este pensionara si plateste inca dupa greselile pe care le-a facut in vremea lui Funar.

 

 

Vezi emisiunea exploziva AICI!

 

Citeste si...

Radu Bica, trimis in judecata! Citeste interceptarile: "Are nevoie urgent, urgent de 10.000... de pachetele de dragoste"

Comentarii Facebook