Detalii ȘOCANTE despre tânărul care a înjunghiat o femeie în gât la Profi, în Cluj. A văzut o ELEVĂ ce le-a scăpat psihologilor și procurorilor- EXCLUSIV


Tânărul de 17 ani, cu tată psiholog de renume, care a înjunghiat în gât o femeie la Profi, în Cluj-Napoca, urmărea pe Facebook un cont creat cu ocazia unui documentar in care sunt prezentate fapte similare cu cele comise ulterior de el. Cel mai probabil de acolo s-a și inspirat. Interesant este că cei care îl tratau nu și-a dat seama de acest lucru pentru a putea preveni ceea ce s-a întâmplat. Nouă ne-a atras atenția asupra acestui caz o elevă de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca, care a verificat contul de Facebook al agresorului de la Cluj. 

D. D. urmărea pe Facebook contul Baudi moovan, un cont care a fost creat de o persoana care apare în cadrul documentarului ”Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer”, produs de Netflix.

Documentarul prezintă cazul real al unui ”bărbat misterios (un canadian) care ucide doi pisoi, iar utilizatorii de internet din întreaga lume intră în acțiune pentru a-l găsi pe făptuitor. Încurajat de atenția pe care o primește, ucigașul continuă să posteze videoclipuri din ce în ce mai tulburătoare, ajungând în cele din urmă la crimă”.

Deanna Thompson (din Las Vegas), folosea online numele de ”Baudi Moovan”, adică exact contul urmărit acum de D. D., clujeanul care a scos ochii unei pisici în luna februarie, iar apoi a înjunghiat o femeie, în 5 noiembrie. 

În documentarul  ”Jos labele de pe pisici (”Don't F**k With Cats: Hunting an Internet Killer)”, cineva a adoptat o pisică și după aceea a trimis donatorului videoclipul cum le torturează. În luna februarie, 2021, D. D. a adoptat o pisică și i-a scos ochii, clipul filmat atunci fiind trimis femeii care i-a oferit pisica în grijă.

În documentarul de pe Netflix, un grup de iubitori de pisici, pe baza videoclipului în care animalele erau ucise, a încercat să-l deconspire pe atacator și a reușit. 

Urmărea un serial unde un bărbat comisese fapte aproape identice

Luka Magnotta este cel care a omorât pisicile și care se pare că a fost urmărit de tanarul clujean și de la care s-a inspirat în faptele sale. Luka Magnotta, după incidentul cu pisicile, a trecut la oameni, dar Deanna Thompson (Baudi Moovan - originară din Las Vegas) și John Green (din Los Angeles) l-au urmărit online, cu mult timp înainte ca poliția din SUA să intervină.

D. D. urmărea pagina Baudi Moovan și a văzut serialul de unde, cel mai probabil, s-a inspirat. 

În documentar se arată că agresorul canadian urmărea atent contul Baudi Moovan, așa cum făcea și atacatorul de la Cluj.

Ambii au ajuns să atace oameni, dar, din fericire, atacul lui D. D. nu s-a terminat tragic. În plus, după incidentul cu pisica din luna februarie 2021, D.D. a atacat o femeie cu o cărămidă, în cartierul Mănăștur.

Tatăl tânărului care a înjunghiat femeia în gât la Profi este președintele Colegiului Psihologilor din Cluj și profesor la universitate

O elevă de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Cluj a făcut legătura între cele două cazuri

O elevă de la Colegiul Național ”Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca a făcut legătura între cele două cazuri similare. Acest lucru ridică unele semne de întrebare în legătură cu modul în care a fost supravegheat D. D. și cu ancheta făcută de procurori la incidentul din februarie 2021, când tânărul a scos ochii pisicii, așa cum s-a întâmplat și în filmul documentar.

Dacă judecătorii clujeni ar fi știut că D.D. urmărea atent documentarul american, l-ar mai fi plasat în grija tatălui, ”până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol”?.

Acestea, desigur, sunt întrebări fără răspuns, care arată că România are mari probleme de sistem. D.D.este acum internat la București, la un spital de psihiatrie pentru adulți, deoarece România nu are spitale pentru copii. 

WhatsApp Image 2021-11-11 at 10.29.01 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-11-11 at 10.26.13.jpeg

WhatsApp Image 2021-11-11 at 10.26.12.jpeg

Comentarii Facebook