Destine frânte! O avocată din Cluj și copilul ei de 2 ani au murit în accidentul de pe autostrada București - Pitești - FOTO


Anamaria Diana Gusan și-a pierdut viața marți dimineața, alături de fiica ei de 2 ani, în accidentul cumplit de pe Autostrada București - Pitești.

Cele două victime se aflau într-un BMW care circula regulamentar, dar în față a apărut un TIR, al cărui șofer intrase pe contrasens din greșeală și a făcut greșeala fatală de a întoarce în plină autostradă, crezând că nu vine nimeni. 

Mașina în care se afla Diana Gusan a încercat să evita coliziunea, dar a lovit parapetele de pe marginea autostrăzii și apoi a ricoșat în remorca TIR -ului. 

De ce se ferea de poliție șoferul de TIR care a cauzat accidentul în care a murit avocata din Cluj-Napoca și fetița ei de 2 ani

Copilul din spate a murit pe loc, decapitat, iar Diana ulterior. Bărbatul de la volan a fost dus la spital, fiind conștient. El a scăpat fără mari probleme și a cerut externarea.

BMW -ul avea partea dreaptă distrusă în totalitate. 

Polițiștii au descoperit că TIR-ul care a provocat nenorocirea, înmatriculat în Suceava, avea un magnet instalat pe tahograf. Ceea ce îl ajuta pe șofer, care are 49 de ani, să conducă fără să respecte timpii de odihnă și nici viteza legală, care nu se mai înregistra în aparat.

Șoferul TIR ului ar putea fi arestat.

Comentarii Facebook