Vineri 7 Octombrie

Super design interior la liceul ”Dumitru Tăuțan” din Florești, cea mai nouă școală din județul Cluj - FOTO


Interiorul liceului ”Dumitru Tăuțan” din Florești a fost decorat cu mesaje inspiraționale, extrem de moderne. Școala este pregătită pentru a-i primi pe elevi.

Educația rămâne o preocupare constantă pentru administrația publică floreșteană al cărei lider sunt. La Liceul Dumitru Tăuțan din Florești (ANL) sunt aproape finalizate lucrările de design interior. Unitatea școlară pe lângă dotările tehnice și educaționale de excepție (săli de clasă spațioase și toate cu tablă interactivă electronică, laboratoare dotate, laborator de informatică dotat, cabinete psihologice și medicale, sală de mese, sală de festivități, terenuri de sport) a primit acum și haine interioare. În funcție de nivelul claselor (zero, primar, gimnazial) pereții sunt decorați cu mesaje / citate motivaționale, personaje fantastice, povești desenate.

Noi ne pregătim pentru ca elevii floreșteni să aibă cele mai bune condiții de educație în noul an școlar. Modul de desfășurare al orelor va depinde strict de măsurile guvernamentale impuse”, a spus primarul comunei Florești, Horia Șulea.

Școala din Florești, prima construită de la zero după 1990, a fost inaugurată în septembrie 2019, cu ocazia Zilelor Porților Deschise. Şcoala are 900 de locuri, iar investiţia se ridică la peste 10 milioane de lei. Vezi AICI fotografii de la inaugurare.

Comentarii Facebook