Duminica 28 Aprilie

De ce se ferea de poliție șoferul de TIR care a cauzat accidentul în care au murit avocata din Cluj-Napoca și fetița ei de 2 ani


Anchetatorii au stabilit că șoferul TIR -ului care a întors pe autostrada București - Pitești și a provocat accidentul mortal, în care au murit o avocată din Cluj-Napoca și fetița ei, avea magnet montat pe tahograf.. 

Şoferul de TIR a fost reținut pentru omor din culpă. Acesta și-a montat un magnet pe tahograf, astfel că nu respecta timpii de odihnă şi viteza legală.

Destine frânte! O avocată din Cluj și copilul ei de 2 ani au murit în accidentul de pe autostrada București - Pitești - FOTO

Montarea magnetului permite păcălirea polițiștilor, dar atrage după sine riscuri enorme, pentru că șoferul nu este odihnit și nu este atent. Magnetul îl ajuta pe șofer să păcălească timpii obligatorii de odihnă şi viteza pe care trebuie să le respecte.

Şoferul autocamionului a intrat din greșeală, posibil pe fond de oboseală, pe contrasens pe autostradă și a vrut să întoarcă, după ce a auzit prin stație că un echipaj făcea controale în zonă.

TIR -ul a întors într-o porțiune unde nu sunt parapete pe margine,a iar BMW-ul condus de familia din Cluj a intrat în remorca ce era de-a curmezişul benzilor de circulaţie. Fetiţa a murit pe loc, decapitată, iar mama ei, o avocată din Cluj Napoca, s-a stins câteva ore mai târziu, la spital. BMW -ul a lovit remorca cu partea dreaptă, iar plafonul a fost practic decupat în urma impactului.

Accidentul s-a produs în jurul orei 2.00, în noaptea de luni spre marți, iar victimele dormeau, cel mai probabil. Vezi AICI imagini VIDEO de la locul accidentului.

Comentarii Facebook