Despina Neagoe, fosta ”prințesă” a PSD -ului, și-a angajat fiul la TVR Cluj cu ajutorul lui Couți

 

Despina Neagoe, fosta ”prințesă” a PSD -ului de pe vremea premierului Năstase, și-a angajat peste noapte fiul la TVR Cluj, pe Toma Cotrău.

 

Directorul interimar al TVR Cluj, Romeo Couți, a făcut o scurtă ședință cu personalul tehnic și i-a anunțat că au un nou coleg, care va lucra ca și cameraman. ”Ni s-a spus că va fi coleg cu noi și a plecat. Ni s-a facut puțin lehamite, mai ales că acum câteva luni am avut colegi comeramani concediați”, a afirmat o sursă din televiziunea publică. TVR Cluj a concediat circa 20 de persoane acum câteva luni, între care și câțiva cameramani, într-o tentativă de reducere a costurilor.

 

Conform facemmedia.blogspot.ro, Toma Cotrău, este fiul Despinei Neagoe, fost purtător de cuvânt al Guvernului pe vremea când la Palatul Victoria domnea Adrian Năstase şi fost membru în Consiliul de Administraţie al TVR. Doamna Neagoe nu a dispărut din sfera Puterii nici acum (este inclusiv partenera de viaţă a unui cunoscut membru PSD Cluj).

Angajarea vine într-un moment oportun pentru Romeo Couţi, care are nevoie de sprijin politic şi de la social-democraţi, nu doar de la liberali, pentru a recâștiga funcția de directorul TVR Cluj.

 

Couți se luptă pentru funcția de director cu Alin Gelmărean, dar are nevoie uriașă de ”pile”.

 

Cum vrea să obțină un nou mandat directorul TVR Cluj!

Comentarii Facebook